Samenwerken met
Pauw Projects & Consultancy

Bijna 10 jaar heb ik in de rol van Consultant, Projectleider en Directeur een centrale rol mogen spelen bij tientallen organisaties in binnen- en buitenland in hun aanpak op het gebied van (online) klantbeleving en merkbeleving. Dit is een onderwerp waar ik nog altijd onverminderd enthousiast over ben en ik wil mijn kennis hierover blijven delen in een nieuwe vorm. Organisaties toegevoegde waarde leveren en mensen inspireren geeft zoveel energie en voldoening!

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan op het gebied van procesoptimalisatie, het (operationeel) leiden van projecten en een team, het geven van presentaties en het rapporteren & monitoren van behaalde resultaten. Ik heb mij als Directeur bij Multi-Value ook jarenlang hard gemaakt voor het behalen van de strategische en financiële doelstellingen.

Er zijn tal van mogelijkheden om met mij samen te werken en ik heb mijn best gedaan dit te kaderen. Hieronder kun je lezen op welke onderwerpen ik inzetbaar ben.

Staat jouw vraagstuk er niet tussen maar denk je dat we wel een match kunnen zijn? Dan hoor ik graag van je!

Business Consultancy

Een frisse blik op een strategie, werkwijze of nieuw concept. Ik begeleid organisaties bij het neerzetten, veranderen of optimaliseren hiervan.

Projectmanagement

Tijdelijk extra ondersteuning nodig van een all-round professional maar geen zin of tijd om iemand aan te nemen en in te leren? Ik kan helpen!

Interim-management

Een tijdelijke invulling van een functie binnen jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan Customer Experience Management.

Business Consultancy

Als Business Consultant adviseer ik organisaties bij bedrijfskundige vraagstukken op verschillende niveaus binnen het bedrijf. Dit kan op managementniveau zijn of binnen een specifieke afdeling. Mijn doel is om te helpen taken, processen en resultaten blijvend te verbeteren. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om draagvlak te creëren.

De mogelijkheden variëren en bestaan vaak uit een of meerdere van onderstaande componenten.

Frisse blik op een strategie, werkwijze of nieuw concept

Een scan van de huidige situatie - wat werkt en wat kan beter?

Gesprekken met de verschillende stakeholders, klanten en/of medewerkers

Opstellen van een strategisch plan met concrete aanbevelingen

Implementeren van de veranderingen

Trainen van het personeel, eventueel in samenwerking met coaches

Analyseren van de resultaten en voortgang bewaken

Gedurende het project “klantbeleving Aldi Nederland” dat meerdere jaren succesvol onder haar begeleiding heeft gelopen heb ik Paula leren kennen als een betrouwbare professional die zich in verschillende rollen (analist, presentator, sparringpartner en motivator) efficiënt en doelgericht weet te presenteren. Ongeacht het niveau binnen de organisatie weet Paula haar weg te vinden zodat afspraken worden nagekomen en resultaten behaald. Door Paula verzorgde rapportages als output van de onder haar leiding uitgevoerde metingen zijn zorgvuldig en inspirerend voor alle betrokkenen. In voorkomende gevallen zal ik Paula opnieuw vragen om haar ondersteuning!

Peter W. - Managing Director | Aldi Ommen

Paula has been promoted twice in the period of our business relationship which says a lot for her abilities. I can state with confidence that Paula was the single reason that I have never looked elsewhere during the last 3.5 years for the services that her company supply. Her relaxed yet confident style and attentive manner has meant that we have been able to grow and develop our scheme together. There has never been a hard sell and she took time to understand our business and the metrics we were trying to understand. I would highly recommend Paula as a strategic partner.

Ross A. - Head of Central Operations | Dobbies Garden Centres

Projectmanagement

Projectmanagement is niet meer weg te denken uit mijn professionele leven. Ik heb meer dan 100 projecten begeleid, verkocht en operationeel handen en voeten gegeven. Heb jij een project op stapel staan waar je extra professionele handen voor nodig hebt? Wie weet kan ik iets voor je betekenen!

Denk bijvoorbeeld aan:

Opzetten en begeleiden van een programma gericht op klantbeleving en operational excellence, bijvoorbeeld middels mystery shopping of audits

Optimaliseren van de klantreis

Begeleiden van de overgang naar 'operational excellence' binnen de organisatie

Digitaliseren van je sales activiteiten met bijv. AFAS of Salesforce

Uitrollen van een nieuw programma binnen je organisatie met bijhorende training en communicatie

Paula was a projectmanager at a project we’ve worked on together. It was a pleasant collaboration: Paula works thoroughly, without losing flexibility and speed. Paula is easy to communicate with, which made the project run very smooth for us.

Anneloes v/d M. - People Development Specialist | Action

Interim-management

Herken je dat? Je team komt om in het werk maar dit project moet nu uitgevoerd worden. Of de manager van het team gaat binnenkort met zwangerschapsverlof en je hebt niemand die dit op kan vangen. Dan is het heel fijn als je tijdelijk een professional kunt inzetten op dit project. Interim-management biedt een tijdelijke oplossing voor deze uitdagingen.

Ik ben flexibel inzetbaar op passende opdrachten en volledig transparant met goede afspraken over het aantal te werken uren en de bijhorende tarieven.

Paula heb ik leren kennen als een bijzonder mens. Enorm veelzijdig. Doorziet snel complexe situaties. Geen probleem is haar te groot. Ze stapt erop af, brengt structuur aan, laat zich niet uit het veld slaan en zet het in een mum van tijd naar haar hand. Ik heb grote bewondering voor de wijze waarop zij complexe, grootschalige programma’s weet te managen en tot een goed einde te brengen. Altijd met oog en aandacht voor de mensen in haar team. Daarmee is ze niet alleen vakinhoudelijk sterk, maar beschikt ze ook over de juiste competenties om mensen voor zich te blijven winnen. Paula kan onder hoge druk en met flinke tegenwinden enorme bergen verzetten. Ze is een gewaardeerde sparring partner voor klanten en prospects, en bovenal een expert als het gaat om analyses en presentaties. Ik kijk terug op een fijne samenwerking, waarvoor ik je zeer wil bedanken, Paula! Ik gun je een hele mooie toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat, zodra het moment daar is, er zakelijk gezien weer mooie nieuwe dingen op je pad zullen komen. En mocht dat niet het geval zijn, dan weet jij ongetwijfeld zelf die paden wel te creëren.

Roeland J. - Director of Business Development | Multi-Value